Kontakt

Kommissionens mail-adresse er: milhiskom@gmail.com

Tilmelding til deltagelse i kommissionens arrangementer sker pr. mail til milhiskom@gmail.com

Formanden er kommissionens primære kontaktperson:

Michael Hesselholt Clemmesen

CFM / FAK, Svanemøllens Kaserne
Telefon: 3915 1272
E-mail: CFM-21@fak.dk

Privat:
Øster Farimagsgade 79, 1. th.
2100 København Ø
Mobil: 2811 1031
E-mail: mhclemmesen@yahoo.dk
Web: www.clemmesen.org

Bankoplysninger

Kontingent og betaling for deltagelse i arrangementer indbetales til:

Danske Bank
Reg.nr.: 1551
Kontonr.: 8452067

Nye medlemmer

Nye medlemmer indstilles til Styrelsen af et eksisterende medlem. Det er blevet praksis, at udgangspunktet for optagelse som medlem af Militærhistorisk Kommission er en kombination af kandidatens demonstrerede aktive interesse i militærhistorie og en afsluttet uddannelse på kandidat eller master-niveau.

Det centrale optagelseskriterium er, om den pågældende vurderes i stand til at kunne bidrage i, og eventuelt også udenfor, kommissionens netværk til udvikling af viden inden for et felt af dansk eller international militærhistorie, idet militærhistorien opfattes bredt.

Et ønske om medlemskab kan fremsendes med begrundelse til formanden.

Kontingentet fastsættes på kommissionens årsmøde efter indstilling af Styrelsen. Kontingentet pr. 2013 er 250,-  kr. per år.

Deltagelse i seminarer uden at være medlem

Størstedelen af kommissionens seminarer er åbne for ikke-medlemmer. Tilmelding sker pr. mail til kommissionens mailadresse milhiskom@gmail.com Det er ikke muligt at tilmelde sig telefonisk eller via facebook.

 

om militærhistorisk kommission

Dansk Militærhistorisk Kommission er en sammenslutning af militærhistorisk interesserede, der virker inden for det historiske forskningsområde, herunder på universiteter, museer, arkiver og biblioteker.

Kommissionen har som formål at fremme dansk militærhistorisk virksomhed og at varetage kontakten mellem dansk og international militærhistorisk virksomhed.

Seneste indlæg